(untitled) (Revista ARTA, 2025)
Ediţia recentă a revistei Arta din România dedicată unei problematici stringente, aduce în prim-plan relaţia complexă dintre artă şi activism în spaţiul pruto-nistrean. Revista ARTA — publicaţie de arte vizuale a Uniunii Artiştilor Plastici din România — a apărut în perioada socialistă între 1954–1993, şi-a întrerupt apariţia între 1993–2010 (cu o scurtă reluare în 2000–2001), a fost relansată în 2010, fiind în prezent editată de UAP, cu sediul redacţional în Bucureşti.